Βελτίωση Λεωφόρου Αγλαντζιάς, Λεωφόρων Λάρνακας/Αμμοχώστου κ.α.

 

Υπογράφηκε σήμερα, 12 Απριλίου 2017, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Συμβόλαιο για Βελτίωση της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά. Κατασκευή οχετών αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Μετσόβου – Λευκάδας – Καθαρής και Ηλυσίων – Σταδίου – X. Πεττεμερίδη στην Αγλαντζιά.

Το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Εταιρείας KEDRIS CONSTRUCTION LTD, η κα Ντίνα Χαραλάμπους.
Η δαπάνη του Έργου είναι €697.000,00 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούνιο 2017 και να συμπληρωθούν σε είκοσι πέντε (25) εβδομάδες.

Aναβαθμίζεται σημαντικά το Γήπεδο Κύκκου

Έργα  αναβάθμισης πραγματοποιούνται στο γήπεδο Κύκκου προς χρήση των δύο αθλητικών σχολείων της περιοχής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Έγκωμης, Κώστα Αναστασίου, το συνολικό κόστος του έργου πρόκειται να ανέλθει στις 800 χιλιάδες ευρώ και θα καλυφθεί από κονδύλια του Υπουργείου Παιδείας καθώς από κονδύλια εξοικονόμησης της Σχολικής Εφορίας Έγκωμης.

Συγκεκριμένα  θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο, οι εξής αναβαθμίσεις:

  • Κατασκευή γηπέδο ποδοσφαίρου
  • Τοποθέτηση ταρτάν γύρω από το γήπεδο
  • Κατασκευή στίβου 6 διαδρόμων
  • Τοποθέτηση νέων πυλώνων φωτισμού
  • Δημιουργία νέου αποχετευτικού συστήματος προς απορρόφηση των υδάτων του γηπέδου
  • Μελλοντική κατασκευή νέων κερκίδων

Όπως ανέφερε ο κ. Αναστασίου, για την υλοποιήση του έργου, έχει πραγματοποιηθεί διαδίκασια προκήρυξης προσφορών, κατά την οποία επέδειξαν ενδιαφέρον 6-7 εταιρείες και κατόπιν μελέτης, επιλέχθηκε η κατάλληλη εταιρεία, με την οποία θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή των συμβολαίων εντός των ημερών.

Στόχος αποτελεί να παραδοθεί αποπερατωμένο το έργο σε 1 χρόνο, προς χρήση του αθλητικού γυμνασίου και λυκείου της περιοχής.

Ο κ. Αναστασίου κατέληξε πως για το έργο έδωσε την άδεια και τις ευλογίες του ο μητροπολίτης Κύκκου.

The author should have adequate understanding of the topic and he ought to be able to present the work to

The more

In order to write affordable-papers.net an article online, you will need to select a platform.

pages that the service needs, the further they may charge you.

the organization in a decent way.

Ποδηλατική σύνδεση της πρωτεύουσας

Η Λευκωσία αποκτά σταδιακά το δικό της δίκτυο ποδηλατόδρομων. Το πολυαναμενόμενο έργο σύνδεσης της ανατολικής με τη δυτική πλευρά της πόλης άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Ήδη η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να παραληφθεί και επίσημα. Σύντομα αναμένεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της δεύτερης φάσης του έργου και η ολοκλήρωση των υπόλοιπων φάσεων του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Κινητικότητας Λευκωσίας. Continue reading “Ποδηλατική σύνδεση της πρωτεύουσας”

Ανάπλαση Περιοχής Παλιού Δημαρχείου

Με τη συγχρηματοδότηση έργων από τα Ευρωπαϊκά Διαθρωτικά Ταμεία, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, συνεχίζεται η υλοποίηση των βελτιωτικών έργων ανάπλασης στην περιοχή Παλιού Δημαρχείου που συμπεριλαμβάνουν τις πιο κάτω εργασίες : Continue reading “Ανάπλαση Περιοχής Παλιού Δημαρχείου”

Πεζόδρομος & Ποδηλατόδρομος στον Πεδιαίο

Το έργο αρχίζει από το γεφύρι νότια του Προεδρικού Μεγάρου, περνά μέσα από τον ευκαλυπτώνα / πάρκο του Προεδρικού, διέρχεται μέσα από την κοίτη του Πεδιαίου κοντά στον παραδοσιακό πυρήνα των Αγίων Ομολογητών και κάτω από τη γέφυρα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, ενώνεται με το Πάρκο απέναντι από την Εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου κοντά στο Γιώρκειο. Στη συνέχεια περνά κάτω από τη γέφυρα της οδού Χείλωνος και καταλήγει στο χώρο του παλιού Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

They can also

Whether it’s getting aid with the introduction or writing the newspaper, your supervisor https://www.affordable-papers.net/ will be able to help you out in a lot of ways.

teach students with disabilities how to achieve success within the workplace.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ “ΔΑΦΝΗ” ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ

To συγκρότημα αυτό βρίσκεται σε προνομιούχα περιοχή στην ενορία Αγ. Βασιλείου, στο Στρόβολο, νότια της λεωφόρου Τροόδους και αποτελείται από 157 κατοικίες σε πρώτη φάση, διαφόρων τύπων και μεγεθών.

Αλλάζει όψη η Λάρνακα…

Δύο σημαντικά έργα, τα οποία έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα αναμένεται να αρχίσουν εντός του 2014 από το Δήμο Λάρνακας. Πρόκειται για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων και βελτίωση της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών και την ανάπλαση της πλατείας Ευρώπης, που βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα της πόλης. Continue reading “Αλλάζει όψη η Λάρνακα…”

Ανάπλαση Περιοχής Ταχτ-Ελ-Καλέ

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και αντιπρόσωποι των εταιριών Kedris – Α.Μ. Ανδρονίκου Κοινοπραξία υπέγραψαν τα έγγραφα της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση τμήματος περιοχής Ταχτ – Ελ – Καλέ στην εντός των Τειχών Λευκωσία, Φάση Β’. Continue reading “Ανάπλαση Περιοχής Ταχτ-Ελ-Καλέ”