Ανάπλαση Περιοχής Παλιού Δημαρχείου

Με τη συγχρηματοδότηση έργων από τα Ευρωπαϊκά Διαθρωτικά Ταμεία, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, συνεχίζεται η υλοποίηση των βελτιωτικών έργων ανάπλασης στην περιοχή Παλιού Δημαρχείου που συμπεριλαμβάνουν τις πιο κάτω εργασίες : Continue reading “Ανάπλαση Περιοχής Παλιού Δημαρχείου”

Πεζόδρομος & Ποδηλατόδρομος στον Πεδιαίο

Το έργο αρχίζει από το γεφύρι νότια του Προεδρικού Μεγάρου, περνά μέσα από τον ευκαλυπτώνα / πάρκο του Προεδρικού, διέρχεται μέσα από την κοίτη του Πεδιαίου κοντά στον παραδοσιακό πυρήνα των Αγίων Ομολογητών και κάτω από τη γέφυρα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, ενώνεται με το Πάρκο απέναντι από την Εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου κοντά στο Γιώρκειο. Στη συνέχεια περνά κάτω από τη γέφυρα της οδού Χείλωνος και καταλήγει στο χώρο του παλιού Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

They can also

Whether it’s getting aid with the introduction or writing the newspaper, your supervisor https://www.affordable-papers.net/ will be able to help you out in a lot of ways.

teach students with disabilities how to achieve success within the workplace.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ “ΔΑΦΝΗ” ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟ

To συγκρότημα αυτό βρίσκεται σε προνομιούχα περιοχή στην ενορία Αγ. Βασιλείου, στο Στρόβολο, νότια της λεωφόρου Τροόδους και αποτελείται από 157 κατοικίες σε πρώτη φάση, διαφόρων τύπων και μεγεθών.

Αλλάζει όψη η Λάρνακα…

Δύο σημαντικά έργα, τα οποία έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα αναμένεται να αρχίσουν εντός του 2014 από το Δήμο Λάρνακας. Πρόκειται για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων και βελτίωση της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών και την ανάπλαση της πλατείας Ευρώπης, που βρίσκεται απέναντι από τη μαρίνα της πόλης. Continue reading “Αλλάζει όψη η Λάρνακα…”

Ανάπλαση Περιοχής Ταχτ-Ελ-Καλέ

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και αντιπρόσωποι των εταιριών Kedris – Α.Μ. Ανδρονίκου Κοινοπραξία υπέγραψαν τα έγγραφα της σύμβασης του έργου «Ανάπλαση τμήματος περιοχής Ταχτ – Ελ – Καλέ στην εντός των Τειχών Λευκωσία, Φάση Β’. Continue reading “Ανάπλαση Περιοχής Ταχτ-Ελ-Καλέ”